Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химико-технический контроль консервного производства : Учебное пособие / А.Т. Марх, Р.В. Кржевова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат , 1955.Հրատարակություն։ 4-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 420 сԽորագրեր։
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Books Books National Polytechnic University Library Educational Scientific Literature Depository 664.8/9 М-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan EU0437961

Ուղեկցվում է Կոհա