Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник / А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1980.Հրատարակություն։ 2-е изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 288 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library Reference Information | Scientific Literature Depository | 664.004(035) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0536681 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Reference Information, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
662.959(035) Ч-83 Справочник работника газовой промышленности : | 662.998(035) Г-91 Справочник теплоизолировщика : | 663.14(035) С-74 Справочник механика дрожжевого завода / | 664.004(035) Г-49 Теплофизические характеристики пищевых продуктов : | 664.14(035) С-74 Справочник кондитера / | 664.6 К-53 Руководство по хлебопечению / | 664.6 К-53 Руководство по хлебопечению / |
Библиогр.: с. 260 - 286