Справочник кондитера / Под ред. Е.И. Журавлевой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1966.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ частьԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1966, 712 с.) : Сырье и технология кондитерского производства Ч. 2 (1970, 816 с.) : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library Reference Information | Scientific Literature Depository | 664.14(035) С-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч. II | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0437994 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Reference Information, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
662.998(035) Г-91 Справочник теплоизолировщика : | 663.14(035) С-74 Справочник механика дрожжевого завода / | 664.004(035) Г-49 Теплофизические характеристики пищевых продуктов : | 664.14(035) С-74 Справочник кондитера / | 664.6 К-53 Руководство по хлебопечению / | 664.6 К-53 Руководство по хлебопечению / | 664.6 К-53 Руководство по хлебопечению / |
Ч. 1 (1966, 712 с.) : Сырье и технология кондитерского производства Ч. 2 (1970, 816 с.) : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности