Замораживание пищевых продуктов / Я. Постольски, З. Груда ; Пер. с польск. Ю.Ф. Заяса , И.Е. Фельдман ; Под ред. Ю.Ф. Заяса.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Լեհերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 608 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library General Stacks | Scientific Literature Depository | 641.4 П-63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0425093 | |
Books | National Polytechnic University Library General Stacks | Scientific Literature Depository | 641.4 П-63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0536762 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: General Stacks, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
641.3 К-59 Химия и товароведение пищевых жиров / | 641.3 К-59 Химия и товароведение пищевых жиров / | 641.4 П-63 Замораживание пищевых продуктов / | 641.4 П-63 Замораживание пищевых продуктов / | 641.4 Ш-32 Хранение и переработка плодов и ягод / | 641.5 А-13 Сладкие блюда и напитки / | 641.5 С-23 Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания / |
Библиогр. 305 назв.
Оригинал на польск. : Zamrazanie Zywnosci / Jacek Postolski, Zbigniew Gruda - Warzawa : 1974