Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научные и технологические проблемы применения ионизирующих излучений для консервирования пищевых продуктов : пер. с англ. / Р.С. Хеннан, под ред. В.И. Рогачева, пер. Н.Д. Черняева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1957.Նկարագրություն։ 279 сԱյլ վերնագիր։
  • Scientific and technological problems involved in using ionizing radiations for the preservation of food [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։

Библиогр.: с. 273 - 275 (54 назв.)

Ուղեկցվում է Կոհա