Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания / МТ СССР ; Редкол. М.Я. Бренц и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1955.Նկարագրություն։ 912 с. : илԽորագրեր։
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Books Books National Polytechnic University Library General Stacks Scientific Literature Depository 641.5 С-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan EU0427415

Ուղեկցվում է Կոհա