Alles uber die Gewurze : Arten : Eigenschaften : Verwendung / W.W. Pochljobkin.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1977.Նկարագրություն։ 178 p. : ilԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library General Stacks | Scientific Literature Depository | 664.5 P-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0438487 | |
Books | National Polytechnic University Library General Stacks | Scientific Literature Depository | 664.5 P-41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0438797 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: General Stacks, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
664 Х-22 Харчова промисловiсть / | 664.2 Х-46 Химия и технология крахмала / | 664.41 Э-40 Экономический механизм интенсификации использования сырья в пищевой промышленности / | 664.5 P-41 Alles uber die Gewurze : | 664.5 P-41 Alles uber die Gewurze : | 664.621 Б-26 Хлеб, который мы едим / | 664.642 П-14 Технологические расчеты дрожжевого производства / |
Original un. russia : Все о пряностях / В.В. Похлебкин - Москва : Пищевая промышленность : 1974