ՀՀ սննդի արտադրության կազմակերպությունների անվճարունակության և սնանկացման հիմնախնդիրները : Սեղմ. Ը.00.03- «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասն. տնտեսագիտ. թեկն. / Լ.Մ.Հարությունյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2011.Նկարագրություն։ 27 էջԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀՊՏՀԳիտ. ղեկ.՝ տ.թ., պրոֆ. Լ.Հ.ԲադանյանՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Author's Abstracts | National Polytechnic University Library Scientific | Dissertations Reading Room | 005.4/6:664(479.25)(043.3) Հ-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | In House | One Hour Loan | EU0434098 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Scientific, Հավաքածու։ Dissertations Reading Room Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
005.416(479.25)(043.3) Խ-28 Արդյունաբերական կազմակերպությունների սնանկացման տնտեսավիճակագրական գնահատման հիմնախնդիրները : | 005.41:658(479.25)(043.3) Բ-84 Փոքր և միջին ձեռնարկատիրության զարգացումը Հայաստանի Հանրապետությունում : | 005.44:005.915(479.25)(043.3) Մ-51 Գլոբալացումը և եկամուտների անհավասարությունն ու աղքատությունը Հայաստանի Հանրապետությունում : | 005.4/6:664(479.25)(043.3) Հ-42 ՀՀ սննդի արտադրության կազմակերպությունների անվճարունակության և սնանկացման հիմնախնդիրները : | 005.51/52(043.3) П-31 Синхронное планирование в системе стратегического мененджмента : | 005.52:005.334(043.3) Կ-29 Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում : | 005.521:334.7(479.25)(043.3) О-36 Совершенствование прогнозирования производства товаров народного потребления : |
ՀՊՏՀ
Գիտ. ղեկ.՝ տ.թ., պրոֆ. Լ.Հ.Բադանյան