Определение оптимальных режимов работы охлаждающей системы камеры замораживания мяса на основе анализа математической модели : Автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.04.03 / ЛИХП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград, 1988.Նկարագրություն։ 15 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. В.В. ОносовскийՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Author's Abstracts | National Polytechnic University Library Scientific | Dissertations Reading Room | 621.565(043.3) Ш-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | In House | One Hour Loan | EU0541155 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Scientific, Հավաքածու։ Dissertations Reading Room Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
621:544.77.051.12(043.3) Բ-20 Էմուլգացման գործընթացի արդյունավետության բարձրացում տատանողական դաշտերի համադրմամբ : | 621:544.77.051.12(043.3) Բ-20 Էմուլգացման գործընթացի արդյունավետության բարձրացում տատանողական դաշտերի համադրմամբ : | 621:544.77.051.12(043.3) Բ-20 Էմուլգացման գործընթացի արդյունավետության բարձրացում տատանողական դաշտերի համադրմամբ : | 621.565(043.3) Ш-62 Определение оптимальных режимов работы охлаждающей системы камеры замораживания мяса на основе анализа математической модели : | 621.565.83:697.97(043.3) Д-90 Обоснование, разработка и повышение эффективности систем осушки и кондиционирования воздуха с использованием вихревых труб : | 621.56/.59(043.3) К-89 Оптимизация параметров вихревой трубы и методы ее расчета : | 621.565.92:631.563.8(043.3) A-15 Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : |
Науч. рук. В.В. Оносовский