Техно-химический контроль хлебопекарного производства : Учебное пособие / А.И. Островский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1949.Հրատարակություն։ 3-е изд., спр. и допՆկարագրություն։ 323 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library Educational | Scientific Literature Depository | 664.6 О-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0437346 | |
Books | National Polytechnic University Library Educational | Scientific Literature Depository | 664.6 О-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0438538 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Educational, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
664:577.1(075.8) Г-18 Пищевая химия : | 664.6 А-93 Технология хлебопечения : | 664.6 А-93 Технология хлебопечения : | 664.6 О-46 Техно-химический контроль хлебопекарного производства : | 664.6 О-46 Техно-химический контроль хлебопекарного производства : | 664:621 Д-45 Технологическое оборудование консервных заводов : | 664.7 Ф-53 Задачник по курсу организации и планирования производства на предприятиях хранения и переработки зерна : |