Технология хлебопечения : Учебник для высших учебных заведений / Л.Я. Ауэрман.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1956.Հրատարակություն։ 6-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 467 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | National Polytechnic University Library Educational | Scientific Literature Depository | 664.6 А-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0437345 | |
Books | National Polytechnic University Library Educational | Scientific Literature Depository | 664.6 А-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0437354 |
Դիտման National Polytechnic University Library դարակ, Դարակի վրա տեղաբաշխում: Educational, Հավաքածու։ Scientific Literature Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
664(076) Л-12 Лабораторный практикум по курсу «Процессы и аппараты пищевых производств» : | 664:577.1(075.8) Г-18 Пищевая химия : | 664.6 А-93 Технология хлебопечения : | 664.6 А-93 Технология хлебопечения : | 664.6 О-46 Техно-химический контроль хлебопекарного производства : | 664.6 О-46 Техно-химический контроль хлебопекарного производства : | 664:621 Д-45 Технологическое оборудование консервных заводов : |
Список лит. с. 425-452