Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-технические основы холодильной обработки пищевых продуктов : Учебное пособие / Г.Д. Аверин, Н.К. Журавская, Э.И. Каухчешвили и др.; Под ред. Э.И. Каухчешвили.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 255 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Books Books National Polytechnic University Library Educational Scientific Literature Depository 664.8.037.1 Ф-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan EU0536727

Прилож.: с.243-249

Спис. лит.: с. 250

Предм. указ.: с. 251-254

Ուղեկցվում է Կոհա